Hundeutstyr

Definisjonen av hundeutstyr er rimelig åpen, den kan dekke over alt fra leker til hygieneartikler og tøy. Uansett hvilken rase man har er tilpasset hundeutstyr essensielt.


Forskjellige typer av hundeutstyr

Noe av det utstyret som er obligatorisk å ha fra den første dagen, er naturligvis halsbånd, snor, mat- og vannskåler. Leker og tyggeben er også viktig hundeutstyr. Leker er viktige for den psykiske stimuleringen av hunden og de fleste tyggeben kan hjelpe til bedre tannhelse og forebygge tannstein. I våre esker har vi derfor alltid minst en leke og et tyggeben.


Anpasse hundeutstyret til størrelse og rase

Om du har en liten hund er det viktig ikke å ha for store leker eller tyggeben. Det kan bli vanskelig for hunden å leke og verdsette utstyret. En annen viktig detalj å huske på når det kommer til mindre hunder er og hellere bruke kroppssele til snoren enn halsband. Hunden kan nemlig bli skadet da halsen er mer skrøpelig hos små hunder. Har du derimot en større hund er det viktig lekene er større, så de ikke kan sette seg fast i halsen.


Våre esker finnes i 3 størrelser

Disse størrelser er Liten, Mellomstor og Stor. Liten inneholder hundeutstyr for hunder mellom 2-10 kg. Mellomstor er for 10 til 25 kg, og Stor er for hunder som veier mer enn 25 kg. Visse hunder er mer hårdhendte med sine leker og kan med fordel gå opp en størrelse, selv om vekten tilsier en mindre størrelse. Det er alltid mulig å bytte størrelse, skulle størrelsen ikke passe helt perfekt for din hund. Bare kontakt kundeservice på Min Side, da hjelper de deg bytte størrelsen.


Vi håper du vil teste FlinkBisk-esken og det hundeutstyret som kommer i våre esker. Vi har tusenvis aktive, fornøyde kunder!


Kom i gang nå!