Om oss

FlinkBisk ble lansert 2015 og har raskt blitt en av Norges største hundeesker. Konseptet fra begynnelsen var enkel, hadde du en flink bisk hjemme og ville gi den en belønning, var FlinkBisk-esken det opplagte valget.


Vår visjon

FlinkBisks visjon er å ha et produkt og en tjeneste som alle hunder og deres eiere finner morsomt og verdifullt. Vi har alltid et veldig bra tilbud til våre nye kunder, for at alle skal kunne teste FlinkBisk. Vår ambisjon er at både hund og eier blir så fornøyd med eskene, at de fortsetter som kunde hos oss lenge.


Menneskene bak FlinkBisk

Vi som jobber med FlinkBisk er alle interessert i hunder. Vi elsker det vi jobber med og vår direktør Kjell Ove Kvalheim er selv en stolt eier av Cavalier King Charles Spaniel «Romeo», som ofte er med på kontoret. Vår team er oppdelt i 4 primære avdelinger som fokuserer på: IT- og markedsføring, produkt og kvalitet, lager og håndtering, samt kundeservice.


Mye mer enn bare en hundeeske

FlinkBisk har blitt så mye mer enn bare en hundeeske hvor kundene får en ny leveranse en gang i måneden. Hver måned har vi trekninger med ulike, spennende premier. Disse konkurranser bruker å gå ut på å dele bilder på sine hunder sammen med eskene. Premiene har vært alt fra hundesenger til gratis årsforbruk av esker. Som kunde blir du medlem i et større fellesskap, som bygger på at hunder skal ha det bra, bli aktivert, utfordret og elsket. Vi sponser også flere store konkurranser for hunder.


Hundeprodukter i esken

Alle våre produkter i eskene er kvalitetssikrede og kommer fra store og kjente leverandører. Dette er viktig for oss, da vi vet hvor viktig det er at alle hunder har det bra. Vi unngår produkter som kan skade din hund, uansett hvis det handler om leker, tyggeben eller godteri.


FlinkBisk på Sosiale Medier

FlinkBisk har fra den første dagen vært synlige på sosiale medier, fremfor alt på Facebook, Instagram og Snapchat. Etter kort tid hadde vi mange følgere som har bidratt til en herlig stemning. Dels at de anbefaler oss til sine venner, men fremfor alt at de deler opplevelsene med eskene hver måned.


Vi håper du vil teste FlinkBisk og at du blir minst like fornøyd som alle våre andre kunder!


Kom i gang nå!