Godteri til hunder

Hundegodteri følger alltid med i våre esker.


Hvordan skal man bruke hundegodteri?

En av de beste måtene å trene dressur eller lydighet på, er å belønne når hunden gjør noe riktig. De fleste hundeeiere er klar over dette. Om f.eks. et nytt trick skal læres er den enkleste motivasjonen nemlig en godbit, gjerne i kombinasjon med en klicker. Hunden lærer seg når den har gjort noe riktig, og blir belønnet med en godbit.


Godteri er perfekt til å bruke sammen med hundeleker, f.eks. i aktivitetsleker hvor godbiter gjemmes i små beholdere. Hunden blir da motivert og aktivert til å prøve å få ut godbitene. Dette er veldig underholdene og stimulerende for hunden og bør gjøres ofte. Som med alt annet er det veldig viktig at hunden ikke spiser for mye godbiter, da den lett kan bli overvektig. Godteriene i våres esker rekker til en måneds bruk, og å kjøpe mer i tillegg skal altså ikke være nødvendig. Det må merkes at hver hund er unik og noen har en høyere metabolisme, som gjør at de kan og vil ha mer godteri enn andre.


Forskjellige varemerker på godteri

Naturligvis finnes det mange forskjellige varemerker på markedet. Ibland kan det være vanskelig å finne akkurat riktig sort, og det finnes alltid en risk at hunden ikke liker akkurat den sorten. I våre esker har vi godbiter fra forskjellige varemerker, så din hund kan teste forskjellige sorter og smaker. Et eksempel på varemerker som har vært med i våre esker er Dr. Clauder’s, Dogman, Animal Planet og Chrisco.


Hva er hundegodteriet gjort av?

Ingredienser i godteri til hunder kan være mange. Noen ganger er godbiter helt “rene”, det vil si ingen tilsetninger og noen godbiter kan være gjort av flere blandede ingredienser - både fra plantebasert og animalsk opprinnelse. Godbitene i FlinkBisk-eskene kan både være laget av kjøtt, grønnsaker eller en kombinasjon av disse. Uansett hvilken type det er, så er kvalitet høy og vi samarbeider kun med de største godkjente produsenter.


Vi håper du vil teste FlinkBisk-esken og godbitene som følger med. Vi har tusenvis aktive, fornøyde kunder!


Kom i gang nå!