Hundeleker

I de vanlige FlinkBisk-eskene finnes det alltid minst en hundelek av høy kvalitet. Avhengig på hvilken størrelse du har valgt, kommer hundeleken å være tilpasset etter det. I noen esker kommer det en ekstra leke som din hund kan ha glede av!


Forskjellige typer av hundeleker

Det finnes forskjellige type av hundeleker som tjener ulike formål. De kan ha blitt laget av forskjellige materialer, være harde eller myke, lage lyd og så videre. Våre hundeleker går an å dele opp i to hovedkategorier, myke leker og aktivitetsleker. Myke leker er ofte i form av et kosedyr, der noen piper mens andre ikke gjør det. Aktivitetslekene er hardere og mer slitasjesterke. I disse er det ofte mulig å gjemme godbiter, så det blir en utfordring eller lek å få ut godbitene av leken.


Formålet med hundelekene.

Hovedformålet med å gi en leke til hunden sin er å stimulere til leking og ha det gøy. Mange hundeleker passer utmerket for matmor og matfar å leke sammen med hunden sin, og i aktivitetsleker går det an å gjemme godbiter for psykisk stimulering og aktivering av hunden. Myke leker, spesielt de som lager lyd, fungerer bra for henting. Et tips er å gjemme leken og trene hunden til å lete etter den. For visse hunderaser kan dette være veldig gøy, spesielt for jakthunder.


En av våre leverandører

Hundeleker fra merket KONG er veldig populære. De er av høy kvalitet og veldig slitasjesterke. De lekene som er laget av gummi er trygga og samsvar til din hund samt frie fra farlige gifter. Av denne årsaken har vi valgt å ha KONG som en av våre leverandører. Det finnes en veldig stor variasjon av KONG-leker, så aktive kunder kan se fram til å få prøve nye leker i hver eske.


Viktig å tenke på

Det er viktig at lekene er riktig størrelse for din hund. Er den før liten finns en risk at den skader hunden, og er den før stor kan hunden ha vanskelig ved å leke med den. FlinkBisk-esken finnes i tre tilpassede størrelser. Uansett om lekene er i perfekt størrelse eller ikke, er det viktig å ha oppsyn over sin hund når den leker. Aldri la hundelekene ligge framme når du går hjemmefra, då det alltid finns en risk att lekene blir ødelagt og en mindre bit svelges eller setter seg fast i hundens hals.


Vi håper at du vill prøve FlinkBisk-esken og hundelekene som følger med. Vi har tusenvis aktive, fornøyde kunder!


Kom i gang nå!